2021-04-28 13:14:18• hírek • Agerpres

Iohannis: A kormány széleskörű kampányt készít elő az immunizálás folyamatának az előmozdítására

Foto: presidency.ro
Foto: presidency.ro

A kormány széleskörű kampányt tervez a koronavírus elleni immunizálás folyamatának az előmozdítására, amelyben művészek, sportolók és politikusok is részt vesznek – jelentette ki kedd este Klaus Iohannis államelnök.

'Nagyon széles körű tudatosító kampányra van szükség. Újabb és újabb lehetőségeket fogunk kínálni immunizálásra, megkönnyítjük az embereknek a dolgát' – fejtette ki az államfő.

Rámutatott, hamarosan elegendő dózis vakcina fog Románia rendelkezésére állni, hogy mindenki, aki akarja, gyorsan beolttathassa magát, várakozás, előzetes beütemezés nélkül.

Az államfő ismét hangsúlyozta, hogy a normalitáshoz való visszatérés attól függ, hogy hányan olttatják be magukat.

'Remélem, hogy a széleskörű kampány nyomán, amelyet most készítünk elő, meg tudunk győzni minden állampolgárt, hogy immunizálja magát' – summázta Iohannis.

A kampányban minden társadalmi kategóriát meg fognak szólítani, hogy az üzenet minél több olyan emberhez eljusson, akik egyelőre még nincsenek meggyőződve az immunizálás hasznosságáról.

Egyre több mobil oltópontot fognak nyitni, mobil csapatokat küldenek vidékre, vagy a cégekhez, vendéglátó egységekhez, amelyek nagyobb számú alkalmazottat szeretnének beolttatni – tetet hozzá az államelnök.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: